VanessAshLey Üye
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 28 Nerede Yaşıyor? : Evimde :D Mesaj : Bana PeLiN deyin! x) Takım : Ruh Halleri : Kayıt tarihi : 15/07/08
Diğer Para: Üstünde sayı,****** felan vardır :D Tecrübe Puanı: 100.000 Vatan Sevgisi: 100/100
| Konu: İngiLiz KraLına VeriLen Ziyafet Salı Tem. 22, 2008 9:07 pm | |
| ****** her ortamda mensubu bulunduğu Türk Milletiyle gurur duyar ve milletin onurunu en iyi şekilde temsil etmeyi görev bilirdi. O asla bu milletin evlatlarının yeteneğinden şüphe etmemiş, olumsuz koşullarla karşılaştığında bile o Türk insanını hep yüceltmiştir. Aşağıdaki anekdot da O’nun yaklaşımının sayısız örneklerinden sadece birisidir.
İngiliz Kralı VIII. Edward İstanbul’a ******’ü ziyarete geldiği zaman, ****** kendisine bir akşam ziyafeti vermişti. Ziyafetten önce:
- Bana İngiltere sarayında verilen ziyafetler ne şekilde olur, onu bilen birisini yahut bir aşçı bulunuz!... dedi.
Sonunda İngiliz sofra merasimini bilen bir kişiden öğrenerek sofrayı o şekilde düzene koydular... Akşam Kral sofraya oturunca kendisini kral sarayında zannederek memnun oldu. ******’e dönerek:
- Sizi tebrik eder ve size teşekkür ederim. Kendimi İngiltere’de zannettim, diyerek memnuniyetini bildirdi.
Sofraya hep Türk garsonlar hizmet etmekte idi. Bunlardan bir tanesi heyecanlanarak, elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı. Yemekler de halılara dağıldı. Misafirler utançlarından kıpkırmızı kesildiler. Fakat ****** Kral’a eğilerek:
- Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim,” dedi. Bütün sofradakiler ******’ün zekasına hayran oldular. ****** garsona da “görevine devam et” emrini verdi. | |
|
Unbalanced Creature Medya Yıldızı
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 27 Nerede Yaşıyor? : Yeri Ve Mekanı Bilinmeyen Kişi..!! Mesaj : Creature Takım : Ruh Halleri : Kayıt tarihi : 26/06/08
Diğer Para: 500 Tecrübe Puanı: 0 Vatan Sevgisi: 100/100
| Konu: Geri: İngiLiz KraLına VeriLen Ziyafet Çarş. Tem. 23, 2008 11:53 am | |
| [b]Atam Yah Yok Onun Gibi Bitane Daha =)[b] | |
|
Strawberry Üst Düzey Yönetici
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 27 Nerede Yaşıyor? : Aydın-Kuşadası Mesaj : Bir çilekli Milkshake Lütfen! Takım : Ruh Halleri : Kayıt tarihi : 23/06/08
Diğer Para: 225685555884455 Tecrübe Puanı: 800000000 Vatan Sevgisi: 1000/1000
| Konu: Geri: İngiLiz KraLına VeriLen Ziyafet Çarş. Tem. 23, 2008 12:10 pm | |
| <P><STRONG><FONT color=orange>Züppe yha:D</FONT></STRONG></P> <P> </P> | |
|